Geen zorgen voor morgen

Levering

Zodra uw meubelen bij ons binnenkomen, dan nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op voor het maken van een afspraak voor de bezorging. U kunt dan zelf aangeven op welke dag (dagdeel) uw de meubelen wenst te ontvangen. Wij hebben onze eigen bezorgdienst. De meubelen worden bij u thuis bezorgd en gemonteerd door onze ervaren meubelbezorgers.

• De bezorg- en montagekosten zijn gratis binnen een straal van 50 km vanaf Maarssen. Daarbuiten eventueel bezorgkosten afhankelijk van het aankoopbedrag.

• Betaling contant of via PIN.

Garantie

Wij zijn een CBW-erkende winkel en wij staan garant voor kwaliteit en service. Op uw aankoop zijn de algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing. Deze voorwaarden heeft u bij uw bestelling ontvangen. De CBW voorwaarden bevatten een productgarantie van 3 jaar. In het eerste jaar krijgt u de volledige kosten vergoed van reparatie of vervanging inclusief transport- en voorrijkosten. In het tweede jaar krijgt u 2/3 van de kosten vergoed en in het derde jaar krijgt u 1/3 van de kosten vergoed.

Service

Mocht na levering van uw meubel, iets niet in orde zijn, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze service monteur zal dan een afspraak met u maken en op korte termijn bij u thuis langs komen om het “probleem” te beoordelen. Dit bezoek is uiteraard gratis, u betaald geen voorrijkosten. Wij staan bekend om onze uitstekende service. In afwijking van de CBW-voorwaarden rekenen wij de eerste 5 jaar geen voorrijkosten voor een bezoek van onze monteur bij u thuis. De eventuele reparatiekosten zijn altijd in overleg.

Service na 5 jaar

Mocht er na 5 jaar toch een probleem zijn ontstaan met uw meubel of is er iets gebeurd, waardoor uw meubel schade heeft opgelopen, dan kunt u toch een beroep op onze service monteur doen. De voorrijkosten bedragen dan € 35,–. De eventuele reparatiekosten zijn in overleg.

Aanvullende Extra service op zitmeubelen

Bij de aankoop van een zitmeubel (bank, fauteuil of eetkamerstoel) kunt u een aanvullende 5 jaar garantie All In House aankopen. All in House is een full service programma dat de gebruikelijke drie jaar afbouwende garantie (CBW) uitbreidt naar 5 jaar volledige service. Tevens biedt deze garantie een aanvullende vlekkenservice. Vlekken vallen altijd buiten de normale fabrieksgaranties. Deze garantie kunt u afsluiten bij aankoop van het zitmeubel. U betaald hiervoor € 50,– per zitplaats. Na levering van het meubel kunt u deze garantie niet meer afsluiten.