Wij onderscheiden ons, dat is onbetwist. Wie niet bij ons binnen is geweest, heeft wat gemist

Al meer dan 80 jaar een vertrouwd adres

In het voorjaar 2015 zijn wij verhuisd. Na ruim 80 jaar hebben wij onze knusse winkel “Het Gesloten Huis” aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht verruild voor een nieuwe, veel ruimere locatie in Maarssen. Een nieuwe showroom met meer meubelen en meer mogelijkheden. De winkel heeft een eigentijdse uitstraling met een verrassende, nieuwe, jonge meubelcollectie en natuurlijk ons vertrouwde assortiment. Veel van onze vaste klanten hebben onze nieuwe locatie al bezocht en bewonderd. Wij hebben geweldig veel positieve reacties ontvangen. Onze dank daarvoor.

Wij en onze klanten zijn echter niet vergeten hoe het allemaal is begonnen…..

Meubelen de Jager is o­ntstaan uit een meubelmakerij. In de voorkamer van het woonhuis aan de Amsterdamsestraatweg te Utrecht werden de meubelen verkocht. De buurtwinkel stond toen ook bekend o­nder de naam “Het Gesloten Huis”. De jaren daarna is meubelmakerij langzaam verdwenen en is de winkel uitgegroeid tot een gezellige meubelzaak gespecialiseerd in massief  eiken hout.
Vandaag de dag presenteren wij actuele woonprogramma’s in massief hout in meer dan 40 kleuren. Naast deze collectie hebben wij nu ook een groot assortiment aan banken, (relax)fauteuils, eetkamerstoelen, karpetten, schilderijen, verlichting en woonaccessoires. Ons gesloten huis is nu open voor groter publiek. Er is dus veel veranderd….wat nooit zal veranderen is de goede kwaliteit, scherpe prijzen, gezellige huiselijke sfeer, een eerlijk advies en onze buitengewone service.

Graag tot ziens in onze winkel. Klaas en Tina